Algemene Voorwaarden

Onze algemene voorwaarden zijn op iedere offerte/boeking van toepassing tenzij anders schriftelijk overeengekomen.
Wij hebben een stabiele verharde ondergrond nodig die horizontaal is. Onze truck is groot en vraagt zeker een plek van 3 x 8 meter. Aan de zijde van uitgifte en aan de achterkant hebben wij een extra 1,5 meter nodig om onze luiken te kunnen openen.
Wij nemen alle benodigdheden met ons mee en hebben op locatie alleen een stroompunt (220V) nodig binnen een straal van 100 meter. Indien u geen geschikt stroompunt heeft dient u dit bij de aanvraag te vermelden zodat wij een oplossing kunnen vinden.
De kosten voor voorrijden communiceren wij vooraf op de offerte. Hiervoor hanteren wij vaste bedragen voor per gemeente. Na middernacht rekenen wij een extra toeslag van 90 euro per halfuur.
De reservering is definitief wanneer de aanbetaling die vermeld is op de offerte is voldaan. Betaling geschiedt 50% vooraf en de andere 50% per bank overschrijving/Betaalverzoek. Betaling achteraf per factuur geschiedt alleen wanneer dit voorafgaand schriftelijk overeengekomen is.
Tot 1 maand voor partij/feest kunt u kosteloos wijzigen van pakket, de datum of tijd verzetten of annuleren. Het aantal personen kunt u tot 5 werkdagen voorafgaand schriftelijk wijzigen. Wij werken met een minimum van 30 personen, onze prijzen zijn inclusief B.T.W.
Bij annulering minder dan 4 weken voor uw partij/feest zijn wij helaas genoodzaakt om 50% van het totale factuurbedrag in rekening te brengen.
Oranjehoek On Wheels behoudt zich het recht voor om uw boeking te kunnen, dan wel te mogen annuleren, zonder daarvoor aansprakelijk te worden gesteld.
Oranjehoek On Wheels is niet aansprakelijk wanneer wij door onvoorziene omstandigheden zoals het weer, ziekte of motorpech niet op locatie kunnen komen.
Wij werken met boekingen op volgorde van binnenkomst van aanvraag. Het aangevraagde tijdstip is altijd in overleg.